Синан је у поменутом интервјуу из 2017. године признао да је Рашида у затвору посетио само једном. Тешко му је пало то што му је син осуђен на 12 година због убиства Драгољуба Деспотовића у Лозници, у мају 2002. године.

Сину је у затвору рекао да ће му послати шта год му треба, али да више долазити неће. И није.

- Њему су 4 метка пуцана у леђа, и он се бранио и пуцао је и он. И то нико живи није поменуо у животу! Нико живи, никада... а четири метка пуцана у леђа.

Фото: Алекса Станковић

 

- И данас дан, наркоман који се лечи од хероина шета улицом, а то дете ја сам волео као њега. Купим мом тренерку, купим њему тренерку, купим овом патике, купим њему патике. То су деца која су спавала заједно, они нису могли једно без другога ниједног јединог секунда - почео је причу Синан који је објаснио како је дошло до пуцњаве.

Синан није отишао сину у болницу, а у затвор јесте, једном.

- Нисам ишао у болницу, а нисам јер ми је било жао. Било ми је жао јер су спавали заједно, нису могли један без другог... Како је то могло да се деси?! И онда сам рекао "не, ја ни у сну не идем". Ја сам њему само једном у животу отишао у затвор, само једном! Рекао сам му: "Ти знаш колико сам ја и тебе и њега волео. Свако нека носи свој терет, а ја ту нећу да постојим. Ако ти нешто буде требало ја ћу ти дати, послаћу ти, али ја више нећу долазити" - испричао је за "Голи живот" Сакић.

БОНУС ВИДЕО: