Za nju nije kompliment kada joj kažu da izgleda kao da joj je 40. Zvezda "Niskih strasti" ne želi da bude poznata kao žena čija lepota odoleva godinama i ne deli uverenje da je lepo samo ono što je mlado.

Šeron Stoun poznata je kao neko ko ponosno nosi svoje godine, a uvek je bila inspiracija ženama, kako mlađim, tako i starijim. Uprkos tome što ima 65 godina izgleda daleko mlađe, a ono što je čini da tako izgleda prema mnogim stručnjacima jeste kraća kosa i zanimljive odevne kombinacije.

Foto: Profimedia

 

Poznata je kao neko ko voli jednostavne stvari kada je nega u pitanju, a isto pravilo primenjuje i kada bira odevne kombinacije.

Šezdesetpetogodišnja američka glumica uslikana je prilikom odlaska kod prijatelja u Los Anđeles u kombinaciji koja je učinila da izgleda veoma otmeno. Šeron je obukla beli kombinezon koji se vratio u modu na velika zvona.

Kombinaciju je upotpunila udobnim, belim cipelama i bež torbom koja je razbila monotoniju. Glumica nije imala šminku na licu, a uprkos tome izgledala je blistavo. Nosila je naočare za sunce pored kojih šminka i nije potrebna, jer prekrivaju sve nedostatke.

Foto: Profimedia

 

Kobinacija koju je Šeron nosila idealna je za sve prilike, za posao, šetnju, ručak...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".