За њу није комплимент када јој кажу да изгледа као да јој је 40. Звезда "Ниских страсти" не жели да буде позната као жена чија лепота одолева годинама и не дели уверење да је лепо само оно што је младо.

Шерон Стоун позната је као неко ко поносно носи своје године, а увек је била инспирација женама, како млађим, тако и старијим. Упркос томе што има 65 година изгледа далеко млађе, а оно што је чини да тако изгледа према многим стручњацима јесте краћа коса и занимљиве одевне комбинације.

Фото: Профимедиа

 

Позната је као неко ко воли једноставне ствари када је нега у питању, а исто правило примењује и када бира одевне комбинације.

Шездесетпетогодишња америчка глумица усликана је приликом одласка код пријатеља у Лос Анђелес у комбинацији која је учинила да изгледа веома отмено. Шерон је обукла бели комбинезон који се вратио у моду на велика звона.

Комбинацију је употпунила удобним, белим ципелама и беж торбом која је разбила монотонију. Глумица није имала шминку на лицу, а упркос томе изгледала је блиставо. Носила је наочаре за сунце поред којих шминка и није потребна, јер прекривају све недостатке.

Фото: Профимедиа

 

Кобинација коју је Шерон носила идеална је за све прилике, за посао, шетњу, ручак...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".