Raskošnu vilu zamenila je ulicom, restorane ostacima iz đubreta, a luksuzne butike svratištima na kojima nalazi garderobu. Loni je godinama beskućnica, a nakon što se godinama nije znalo ni da li je živa, nedavno su je paparaci uslikali dok pomera kontejnere ne bi li našla hranu.

Slavnu lepoticu gotovo nije bilo moguće prepoznati. Kratko ošišana, bez zuba, sa cigaretom... bila je sve samo ne ona Loni koje se sećaju milioni.

NJene ruke bile su u modricama i podlivima od preturanja po đubretu, a mnogi su komentarisali da nekadašnja manekenka ima i ožiljke koji podsećaju na one koje imaju zavisnici od heroina, što nije iznenađujuće s obzirom da je i sama Loni priznala da je u prošlosti imala problema zbog konzumiranja kristal meta.

Inače, nekadašnja manekenka je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživela nervni slom. Na pitanje šta je u njenom životu krenulo loše pa je završila na ulici, Loni je rekla: "Moj bivši muž. Udaja. Barem sam se razvela", odgovorila je. "Smislio je sve da mi to uradi."

Foto: Profimedia

 

 

Da njena priča nije daleko od istine svedoči i to što se kasnije oglasila jedna od bivših Loninog nekadašnjeg supruga, inače glumca DŽeremija DŽeksona, zvezde Baywatch-a, Sindi Kovacs, koja je prokomentarisala za britanski tabloid da je glumac odbio da pomogne bivšoj ženi nakon što su se razveli 2014. godine.

- Veoma je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila potrebna - rekla je Sindi i dodala da joj je muka od načina na koji se DŽekson ponašao prema njoj.

Bivša manekenka bila je udata za DŽeremija od 2012. do 2014. godine, a zatim je nestala 2018. godine kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi se pozabavila mentalnim problemima i zavisnošću od kristal meta. NJen brak je propao nakon niza svađa pod dejstvom alkohola. Nakon poslednjeg sukoba, DŽeremi ju je napao, a Loni je završila izgrebana, u modricama i sa dva slomljena rebra.

Villison se potom zaposlila kao asistentkinja u centru za plastičnu hirurgiju u Los Angelesu, a onda je 2016. godine doživela nervni slom i dobila otkaz, a zatim izgubila kuću.

Neko vreme je radila i kao instruktor fitnesa i krasila naslovnice nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima. Počela je ponovo da se drogira i od tada se borila sa zavisnošću od meta i alkohola i bavila se problemima mentalnog zdravlja. Nakon toga završila je na ulici, a sve do 2020. nije se mogla nigde videti. Mnogi su se pitali i kako je moguće da joj prijatelji ili porodica ne pomognu, ali je Loni i na to odgovorila.

Foto: Profimedia

 

 

- Čak i ako bih mogla da zatražim pomoć, niko ne može mnogo da učini... Udarila me je struja pre nego što sam pre devet meseci postala beskućnica, pa ne mogu da ostanem u jednom mestu - ispričala je nedavno i dodala:

- Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u domu, ne mogu nigde da živim, jer moram stalno da se krećem.

Dodala je:

- Neću da zabrljam tuđi život jer su to drugi ljudi uradili meni, jednostavno moram da sačekam i vidim šta će se dogoditi kako vreme bude odmicalo.

Foto: Profimedia

 

 

U intervju za Tmi.buzz, na pitanje kada je poslednji put razgovarala sa bivšim suprugom, Loni je odgovorila:

- Nisam razgovarala sa DŽeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne.

- Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba - rekla je Vilisonova i dodala:

- Zapravo nikoga nije briga za mene i ne želim da ih vidim, niti želim da iko vidi mene.

(Wanted)

BONUS VIDEO: