Раскошну вилу заменила је улицом, ресторане остацима из ђубрета, а луксузне бутике свратиштима на којима налази гардеробу. Лони је годинама бескућница, а након што се годинама није знало ни да ли је жива, недавно су је папараци усликали док помера контејнере не би ли нашла храну.

Славну лепотицу готово није било могуће препознати. Кратко ошишана, без зуба, са цигаретом... била је све само не она Лони које се сећају милиони.

Њене руке биле су у модрицама и подливима од претурања по ђубрету, а многи су коментарисали да некадашња манекенка има и ожиљке који подсећају на оне које имају зависници од хероина, што није изненађујуће с обзиром да је и сама Лони признала да је у прошлости имала проблема због конзумирања кристал мета.

Иначе, некадашња манекенка је у ранијем интервјуу за Тхе Сун признала да је у проблему, и открила им да је завршила на улици након што је доживела нервни слом. На питање шта је у њеном животу кренуло лоше па је завршила на улици, Лони је рекла: "Мој бивши муж. Удаја. Барем сам се развела", одговорила је. "Смислио је све да ми то уради."

Фото: Профимедиа

 

 

Да њена прича није далеко од истине сведочи и то што се касније огласила једна од бивших Лониног некадашњег супруга, иначе глумца Џеремија Џексона, звезде Баywатцх-а, Синди Ковацс, која је прокоментарисала за британски таблоид да је глумац одбио да помогне бившој жени након што су се развели 2014. године.

- Веома је тужно то што се догодило Лони и што никада није добила помоћ која јој је била потребна - рекла је Синди и додала да јој је мука од начина на који се Џексон понашао према њој.

Бивша манекенка била је удата за Џеремија од 2012. до 2014. године, а затим је нестала 2018. године када су пријатељи покушали да је наговоре да оде у клинику за одвикавање како би се позабавила менталним проблемима и зависношћу од кристал мета. Њен брак је пропао након низа свађа под дејством алкохола. Након последњег сукоба, Џереми ју је напао, а Лони је завршила изгребана, у модрицама и са два сломљена ребра.

Виллисон се потом запослила као асистенткиња у центру за пластичну хирургију у Лос Ангелесу, а онда је 2016. године доживела нервни слом и добила отказ, а затим изгубила кућу.

Неко време је радила и као инструктор фитнеса и красила насловнице неких часописа, али све је пошло по злу због менталних проблема које има. Почела је поново да се дрогира и од тада се борила са зависношц́у од мета и алкохола и бавила се проблемима менталног здравља. Након тога завршила је на улици, а све до 2020. није се могла нигде видети. Многи су се питали и како је могуће да јој пријатељи или породица не помогну, али је Лони и на то одговорила.

Фото: Профимедиа

 

 

- Чак и ако бих могла да затражим помоћ, нико не може много да учини... Ударила ме је струја пре него што сам пре девет месеци постала бескућница, па не могу да останем у једном месту - испричала је недавно и додала:

- Не могу да живим у згради, не могу да живим у дому, не могу нигде да живим, јер морам стално да се крећем.

Додала је:

- Нећу да забрљам туђи живот јер су то други људи урадили мени, једноставно морам да сачекам и видим шта ће се догодити како време буде одмицало.

Фото: Профимедиа

 

 

У интервју за Тми.бузз, на питање када је последњи пут разговарала са бившим супругом, Лони је одговорила:

- Нисам разговарала са Џеремијем. Не желим да разговарам са пријатељима, добро ми иде. Не желим да ми ико помогне.

- Могу да живим сама. Овде имам све што ми треба - рекла је Вилисонова и додала:

- Заправо никога није брига за мене и не желим да их видим, нити желим да ико види мене.

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО: