Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević neretko na mrežama objavi provokativnu fotografiju, a na savršenoj figuri joj mnogi zavide.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Ona naporno trenira, a sada se skinula u kupaći kostim i pokazala izvajano telo, ali i pločice na stomaku.

Ona je pozirala u dvodelnom belom kupaćem kostimu, fotografisala se iz svakog ugla, a usijala je mreže kada je sve objavila javno.

"Predobra si", "Ovo je savršenstvo", "Prelepa", samo su neki od komentara.

Inače, Jovana se često oglašava i na društvenoj mreži Tviter, gde se svojevremeno posvađala s jednim pratiocem, ali i otkrila otkrila koji je bio njen prvi posao:

- Sa 15 godina sam radila na tatinoj pumpi, brisala sam šoferke. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama - napisala je manekenka tada.

Jovana je jednom prilikom priznala da je svoje lice i telo ulepšala i estetskom hirurgijom, ali i da se svojevremeno pokajala zbog pojedinih intervencija. Manekenka je stavila silikone u usne, koji su se pre izvesnog vremena izlili, pa ih je izvadila, radila operaciju nosa zbog koje se pokajala i rekla

- Uradila sam je jer sam bila idiot. Dosada, hir... ništa lepša nisam zbog toga - a nešto kasnije je priznala i da je uvećala i grudi.

BONUS VIDEO: