Супруга фудбалера Филипа Ђорђевића, Јована Ђорђевић неретко на мрежама објави провокативну фотографију, а на савршеној фигури јој многи завиде.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Она напорно тренира, а сада се скинула у купаћи костим и показала извајано тело, али и плочице на стомаку.

Она је позирала у дводелном белом купаћем костиму, фотографисала се из сваког угла, а усијала је мреже када је све објавила јавно.

"Предобра си", "Ово је савршенство", "Прелепа", само су неки од коментара.

Иначе, Јована се често оглашава и на друштвеној мрежи Твитер, где се својевремено посвађала с једним пратиоцем, али и открила открила који је био њен први посао:

- Са 15 година сам радила на татиној пумпи, брисала сам шоферке. Тата није био одушевљен идејом, али је мама инсистирала да новац за ужину зарађујем сама - написала је манекенка тада.

Јована је једном приликом признала да је своје лице и тело улепшала и естетском хирургијом, али и да се својевремено покајала због појединих интервенција. Манекенка је ставила силиконе у усне, који су се пре извесног времена излили, па их је извадила, радила операцију носа због које се покајала и рекла

- Урадила сам је јер сам била идиот. Досада, хир... ништа лепша нисам због тога - а нешто касније је признала и да је увећала и груди.

БОНУС ВИДЕО: