Prema rečima svedoka, devojka je na licu imala krvave ogrebotine i bila je vidno potresena. Tinejdžerka je pitala jednu od zaposlenih da li sme da sedne na stepenice i dobila je potvrdni odgovor. Do fizičkog obračuna sa ženom sa snimka je došlo zato što je sela na stepenice ispred tržnog centra, piše Mondo.

Šta se dogodilo na stepenicama, pitali smo i ženu sa snimka. Ona je otkrila da deca svakodnevno sede na tom stepeništu, ali i da svakog dana za njima skuplja đubre koje ostavljaju iza sebe. Takođe, ona je rekla da nikad ne bi udarila dete i branila se time da je tinejdžerka "nju prva udarila".

- Došla sam na posao i grupa dece je sedela na stepenicama. Lepo sam ih zamolila da se sklone kao što i radim svaki dan i najmanje nekoliko puta dnevno. To ne radim samo ja, to radimo svi. Svaki dan čistimo đubre za njima. Sva deca su ustala, samo jedna devojčica nije. Lepo sam je zamolila nekoliko puta da ustane. Izašlo je jos dvoje ljudi da je zamoli. Onda sam izašla sa vodom i polila vodu po stepenicama. Ona na sebi nije imala trunku vode. Onda je ona skočila i prva mene udarila. Video je objavljen onako kako je deci odgovaralo. Nije objavljen deo gde je ona mene napala - ispričala je za Mondo žena koja je ušla u sukob sa tinejdžerkom.

Foto: Printskrin društvene mreže

 

Istakla je da je svesna da video koji je objavljen deluje jezivo jer je, kako je rekla, pušten samo deo gde se branila. Navela je da je posle razgovarala sa tinejdžerkom i da joj je dala svoj broj telefona.

- Nikad u životu ne bih udarila dete. Nas dve smo posle razgovarale i insistirala sam da zapiše moj broj telefona i ime da mi se jave njeni roditelji da razgovoram sa njima ukoliko oni to žele - kazala je.

 

 

Napomenula je da je školi u koju ide tinejdžerka više puta slala dopise o tome kako se đaci ponašaju, ali da nikad nije dobila odgovor. Nakon fizičkog sukoba policija je došla na lice mesta i uzela je podatke od žene sa snimka.

BONUS VIDEO:

DRAMATIČAN SNIMAK SPASAVANJA ŽENE NA DIVČIBARAMA: Izvlačili je 7 sati nakon što je pala u kanjon

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".