Према речима сведока, девојка је на лицу имала крваве огреботине и била је видно потресена. Тинејџерка је питала једну од запослених да ли сме да седне на степенице и добила је потврдни одговор. До физичког обрачуна са женом са снимка је дошло зато што је села на степенице испред тржног центра, пише Мондо.

Шта се догодило на степеницама, питали смо и жену са снимка. Она је открила да деца свакодневно седе на том степеништу, али и да сваког дана за њима скупља ђубре које остављају иза себе. Такође, она је рекла да никад не би ударила дете и бранила се тиме да је тинејџерка "њу прва ударила".

- Дошла сам на посао и група деце је седела на степеницама. Лепо сам их замолила да се склоне као што и радим сваки дан и најмање неколико пута дневно. То не радим само ја, то радимо сви. Сваки дан чистимо ђубре за њима. Сва деца су устала, само једна девојчица није. Лепо сам је замолила неколико пута да устане. Изашло је јос двоје људи да је замоли. Онда сам изашла са водом и полила воду по степеницама. Она на себи није имала трунку воде. Онда је она скочила и прва мене ударила. Видео је објављен онако како је деци одговарало. Није објављен део где је она мене напала - испричала је за Мондо жена која је ушла у сукоб са тинејџерком.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

Истакла је да је свесна да видео који је објављен делује језиво јер је, како је рекла, пуштен само део где се бранила. Навела је да је после разговарала са тинејџерком и да јој је дала свој број телефона.

- Никад у животу не бих ударила дете. Нас две смо после разговарале и инсистирала сам да запише мој број телефона и име да ми се јаве њени родитељи да разговорам са њима уколико они то желе - казала је.

 

 

Напоменула је да је школи у коју иде тинејџерка више пута слала дописе о томе како се ђаци понашају, али да никад није добила одговор. Након физичког сукоба полиција је дошла на лице места и узела је податке од жене са снимка.

БОНУС ВИДЕО:

ДРАМАТИЧАН СНИМАК СПАСАВАЊА ЖЕНЕ НА ДИВЧИБАРАМА: Извлачили је 7 сати након што је пала у кањон

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".