Mars u Lavu će nam doneti puno pozitivne energije Lava, znaćemo šta želimo i kako to i da ostvarimo. Nećemo pristajati ni na šta manje od toga. Bićemo ambiciozni, samopouzdani, dominantni odlučni, vatreni, strastveni. Ako nam nedostaje neka od ovih osobina, kao i svest o vlastitoj vrednosti, ovo je pravo vreme da se povežemo s tim karakteristikama i pronađemo ih unutar sebe. A, evo kako će koji znak podneti prolazak Marsa kroz Lava.

Prolazak Marsa kroz Lava biće najsrećniji Strelcima, Ovnovima, Vagama i Blizancima, a i naravno Lavovima. Ova ratnički raspoložena planeta najviše nevolja, svađi, borbi za dominaciju, pritisaka, doneće Bikovima, Škorpijama i Vodolijama.

Foto: Profimedia

 

 

Dočekali smo napokon da Mars izađe iz Raka, znaka u kom je u svom padu i gde nije mogao najbolje da iskaže svoju aktivnu, hrabru, jasnu, izravnu, brzu i stvaralačku energiju. Emocije Raka zadavale su previše glavobolje i potresanja, kao neuravnoteženih osećanja ovom jakom muškom ratniku.

Ali ne treba zaboraviti da nije Mars tako loš s vodom i emocijama, jer ipak on vlada vodenom Škorpijom, ali preterano emotivni Rak je ipak malo previše za njega.

Znak Lava je jedan pravi muški znak, jak i vatren. Lav je sam po sebi dovoljno dobar, ne zamajava se stalno preispitivanjem sopstvene vrednosti, zato je pun samopouzdanja i zna svoju veličinu i ponos. Ipak, ovo ga može okrenuti u preterani egoizam i samoljublje, ali u pozitivnom smislu svest o onom što jesmo i da smo savršeni sami po sebi jeste neprocenjiva lekcija.

Evo šta će nam doneti Mars u Lavu

Mars u Lavu će nam doneti puno pozitivne energije Lava, znaćemo šta želimo i kako to da ostvarimo. Nećemo pristajati ni na šta manje od toga. Bićemo ambiciozni, puni samopouzdanja, dominantni, odlučni, vatreni, strastveni. Ako nam nedostaje neka od ovih osobina, kao i svest o sopstvenoj vrednosti, ovo je pravo vreme da se povežemo s tim karakteristikama i pronađemo ih unutar sebe.

Foto: Profimedia

 

 

Lav je znak koji jako voli intimne odnose, a Mars je zdrava muška se*sualna energija (ako je dobro postavljen), tako da vatrenih trenutaka u krevetu neće nedostajati. A i povremenih avanturica.

Lav je vrlo kreativan znak pa će kreativnost biti izražena. To je ona kreativnost koja zahteva svetla pozornice, jer Lav ne voli da bude skriven, voli da bude u centru pažnje, da svi vide koliko je velik i jak i šta je stvorio. Ne treba da se sramotimo svojih dela, projekata, reči, postignuća, ova energija ne podržava sramotu i sakrivanje. Sad je prilika da pokažemo sav svoj sjaj i svetlost, da budemo u centru pažnje i da nam se dive.

Treba da se kitimo

Treba da se kitimo, naročito zlatom pa i krunom na glavi ako treba. Naučimo da ističemo sebe, hodamo ponosno, gordo i odlučno, dignute glave, nikad pogrbljeno i spuštenog pogleda.

Nema ovde samozatajnosti i mističnosti (tome nas uče Škorpije i Ribe), nego pokazivanja sebe. Ja i samo ja sam na prvom mestu, najbolji baš takav kakav jesam. I zato sam velikodušan (prema onima koji me cene i poštuju), jer nema darežljivijeg znaka od Lava.

Foto: Profimedia

 

 

Počastimo prijatelje, darujmo one koji nemaju. Lav je znak koji voli decu, zabavu, igre na sreću, hobije pa se posvetimo igranju i dozovimo dete u sebi ili se igrajmo sa decom, biće nam sada vrlo zabavno.

Prolazak Marsa kroz Lava biće najsrećniji Strelcima, Ovnovima, Vagama i Blizancima, a i naravno Lavovima. Ova ratnički raspoložena planeta najviše nevolja, svađi, borbi za dominaciju, pritisaka, doneće Bikovima, Škorpijama i Vodolijama. Ovo se odnosi i na sve one koji imaju izražen neki od gornjih znakova u svojoj natalnoj karti.

BONUS VIDEO: