Марс у Лаву ће нам донети пуно позитивне енергије Лава, знаћемо шта желимо и како то и да остваримо. Нећемо пристајати ни на шта мање од тога. Бићемо амбициозни, самопоуздани, доминантни одлучни, ватрени, страствени. Ако нам недостаје нека од ових особина, као и свест о властитој вредности, ово је право време да се повежемо с тим карактеристикама и пронађемо их унутар себе. А, ево како ће који знак поднети пролазак Марса кроз Лава.

Пролазак Марса кроз Лава биће најсрећнији Стрелцима, Овновима, Вагама и Близанцима, а и наравно Лавовима. Ова ратнички расположена планета највише невоља, свађи, борби за доминацију, притисака, донеће Биковима, Шкорпијама и Водолијама.

Фото: Профимедиа

 

 

Дочекали смо напокон да Марс изађе из Рака, знака у ком је у свом паду и где није могао најбоље да искаже своју активну, храбру, јасну, изравну, брзу и стваралачку енергију. Емоције Рака задавале су превише главобоље и потресања, као неуравнотежених осећања овом јаком мушком ратнику.

Али не треба заборавити да није Марс тако лош с водом и емоцијама, јер ипак он влада воденом Шкорпијом, али претерано емотивни Рак је ипак мало превише за њега.

Знак Лава је један прави мушки знак, јак и ватрен. Лав је сам по себи довољно добар, не замајава се стално преиспитивањем сопствене вредности, зато је пун самопоуздања и зна своју величину и понос. Ипак, ово га може окренути у претерани егоизам и самољубље, али у позитивном смислу свест о оном што јесмо и да смо савршени сами по себи јесте непроцењива лекција.

Ево шта ће нам донети Марс у Лаву

Марс у Лаву ће нам донети пуно позитивне енергије Лава, знаћемо шта желимо и како то да остваримо. Нећемо пристајати ни на шта мање од тога. Бићемо амбициозни, пуни самопоуздања, доминантни, одлучни, ватрени, страствени. Ако нам недостаје нека од ових особина, као и свест о сопственој вредности, ово је право време да се повежемо с тим карактеристикама и пронађемо их унутар себе.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав је знак који јако воли интимне односе, а Марс је здрава мушка се*суална енергија (ако је добро постављен), тако да ватрених тренутака у кревету неће недостајати. А и повремених авантурица.

Лав је врло креативан знак па ће креативност бити изражена. То је она креативност која захтева светла позорнице, јер Лав не воли да буде скривен, воли да буде у центру пажње, да сви виде колико је велик и јак и шта је створио. Не треба да се срамотимо својих дела, пројеката, речи, постигнућа, ова енергија не подржава срамоту и сакривање. Сад је прилика да покажемо сав свој сјај и светлост, да будемо у центру пажње и да нам се диве.

Треба да се китимо

Треба да се китимо, нарочито златом па и круном на глави ако треба. Научимо да истичемо себе, ходамо поносно, гордо и одлучно, дигнуте главе, никад погрбљено и спуштеног погледа.

Нема овде самозатајности и мистичности (томе нас уче Шкорпије и Рибе), него показивања себе. Ја и само ја сам на првом месту, најбољи баш такав какав јесам. И зато сам великодушан (према онима који ме цене и поштују), јер нема дарежљивијег знака од Лава.

Фото: Профимедиа

 

 

Почастимо пријатеље, дарујмо оне који немају. Лав је знак који воли децу, забаву, игре на срећу, хобије па се посветимо игрању и дозовимо дете у себи или се играјмо са децом, биће нам сада врло забавно.

Пролазак Марса кроз Лава биће најсрећнији Стрелцима, Овновима, Вагама и Близанцима, а и наравно Лавовима. Ова ратнички расположена планета највише невоља, свађи, борби за доминацију, притисака, донеће Биковима, Шкорпијама и Водолијама. Ово се односи и на све оне који имају изражен неки од горњих знакова у својој наталној карти.

БОНУС ВИДЕО: