Čuvena pesma nastala je devedesetih godina, a ubrzo posle stečene slave, Dimitrijadis se povukao sa scene. 

Razlog odlaska je tragedija o kojoj je jednom prilikom govorio o njoj. Kada je reč o hitu, zahvalan je što je postao deo njegovog života i karijere: 

– Ne postoji recept za hit, imao sam sreće. Postoji sudbina, karma, sreća i kada se sve to sklopi i kada dođe pravi trenutak to ispadne tako kako ispadne. Jednostavno zaživi u narodu. Radio sam u jednom restoranu, svirao sam i prva me je Cakana pitala koja ti je to pesma. Pevao sam je i postala je hit dok još nije ni izašla -istakao je Dima kada je reč o čuvenom hitu. 

Foto: Printskrin/Jutjub/ TIOLI Records

 

- Desila se neka moja lična tragedija, privatna… Iz tog razloga me nije bilo, u dve reči izgorela mi je kuća i ja sam to radio zadnjih 15, 20 godina, da skratim. Ali sam bio na svim mogućim radijima i televizijama ali nisam imao vremena da gostujem. Nisam radio muzičku već betonsku ploču - iako je doživeo veliku tragediju, Dima je skupio snage da nastavi dalje. 

- Za to vreme sam pevao svuda, sa Gocom Božinovskom, Mirom Škorić, Sanjom Maletić. Obišao sam obalu Australije, radio sam koncerte i po Srbiju. Radio sam ali me nije bilo na televiziji. Radio sam da bih izgradio kuću i zbog života naravno. Završena je kuća, ostalo je još malo nešto. Gradio sam je 15 godina, kao mali mrav. Morate da budete jaki, ne smete da padnete i morate da verujete u ono što radite – poručio je Goran za "Grand". 

BONUS VIDEO: