Чувена песма настала је деведесетих година, а убрзо после стечене славе, Димитријадис се повукао са сцене. 

Разлог одласка је трагедија о којој је једном приликом говорио о њој. Када је реч о хиту, захвалан је што је постао део његовог живота и каријере: 

– Не постоји рецепт за хит, имао сам среће. Постоји судбина, карма, срећа и када се све то склопи и када дође прави тренутак то испадне тако како испадне. Једноставно заживи у народу. Радио сам у једном ресторану, свирао сам и прва ме је Цакана питала која ти је то песма. Певао сам је и постала је хит док још није ни изашла -истакао је Дима када је реч о чувеном хиту. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ TIOLI Records

 

- Десила се нека моја лична трагедија, приватна… Из тог разлога ме није било, у две речи изгорела ми је кућа и ја сам то радио задњих 15, 20 година, да скратим. Али сам био на свим могућим радијима и телевизијама али нисам имао времена да гостујем. Нисам радио музичку већ бетонску плочу - иако је доживео велику трагедију, Дима је скупио снаге да настави даље. 

- За то време сам певао свуда, са Гоцом Божиновском, Миром Шкорић, Сањом Малетић. Обишао сам обалу Аустралије, радио сам концерте и по Србију. Радио сам али ме није било на телевизији. Радио сам да бих изградио кућу и због живота наравно. Завршена је кућа, остало је још мало нешто. Градио сам је 15 година, као мали мрав. Морате да будете јаки, не смете да паднете и морате да верујете у оно што радите – поручио је Горан за "Гранд". 

БОНУС ВИДЕО: