Stjepan Jelica je gostovao u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom je pričao o svojim dečačkim simpatijama među kojima se našla i naša pevačica Tanja Savić. 

- Kad sam bio jako mali, bio sam zaljubljen u Tanju Savić. Privlačila me ta muzika tada, s početka ovog veka, i ona kao pojava. Takođe, sviđala mi se i Slavica Ćukteraš. Sećam se Ognjene i vaše pesme Zmija i žaba, bili ste jako zanimljivi, rekao je Albino.

Stjepan Jelica je poreklom iz Bosne, a veliku pažnju je privukao svojim fizičkim izgledom. Vrlo brzo je pridobio srca publike, a najuspešnija saradnja mu je bila sa Milicom Pavlović. Zbog albinizma je došivljavao vršnjačko nasilje. 

- Ne mogu da se setim kako sam saznao za termin albinizam. Nisam preterano ni istraživao. Najviše me "kočio" problem sa vidom. Sećam se, prvu lektiru kada sam dobio, ni meni nije bilo jasno zašto ja to ne mogu da pročitam. Trebalo mi vremena da drugima objasnim da jednostavno ne mogu lepo da vidim, a ne da ne želim. Roditelji su to znali, ali kao da su mi dali do znanja da mi ne treba pomoć - ispričao je on jednom prilikom.

(Blic)

 

BONUS VIDEO: