Стјепан Јелица је гостовао у емисији "Амиџи шоу" и том приликом је причао о својим дечачким симпатијама међу којима се нашла и наша певачица Тања Савић. 

- Кад сам био јако мали, био сам заљубљен у Тању Савић. Привлачила ме та музика тада, с почетка овог века, и она као појава. Такође, свиђала ми се и Славица Ћуктераш. Сећам се Огњене и ваше песме Змија и жаба, били сте јако занимљиви, рекао је Албино.

Стјепан Јелица је пореклом из Босне, а велику пажњу је привукао својим физичким изгледом. Врло брзо је придобио срца публике, а најуспешнија сарадња му је била са Милицом Павловић. Због албинизма је дошивљавао вршњачко насиље. 

- Не могу да се сетим како сам сазнао за термин албинизам. Нисам претерано ни истраживао. Највише ме "кочио" проблем са видом. Сећам се, прву лектиру када сам добио, ни мени није било јасно зашто ја то не могу да прочитам. Требало ми времена да другима објасним да једноставно не могу лепо да видим, а не да не желим. Родитељи су то знали, али као да су ми дали до знања да ми не треба помоћ - испричао је он једном приликом.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО: