Ove godine pun crveni Mesec će biti u horoskopskom znaku Strelca. Ovaj horoskopski znak je deveti na tački i na istoj osi kao Vazdušni znak, Blizanci.

Horoskopski znaci Strelac i Blizanci vladaju komunikacijama - kao što su mediji i izdavaštvo - kao i našim ličnim i profesionalnim vezama širom sveta.

Strelac je horoskopski znak koji nas podstiče da naučimo više o svetu i proširimo svoju perspektivu života, često kroz putovanja, akademske nauke ili duhovnost. Ohrabreni smo da se bavimo avanturom, jurišamo u nepoznato i učimo o tome kako se odnosimo prema drugima.

Foto: Profimedia

 

 

U ovom periodu se može javiti osećanje usamljenosti, krivice ili tuge zbog postupaka iz prošlosti. Možda ćete poželeti da se izolujete, jer strepite od kritike. Pazite da se ne osuđujete previše, naročito ako se već osećate usamljenim.

OVAN 

Spremite se da proširite svoje vidike i istražite nepoznato! Ovog puta ste odlučni u tome da promenite svoju rutinu i krenete u nove pobede. Neki od vas će možda odlučiti da se usredsrede na daleko putovanje ili započinjanje međunarodnih poslova.

Ako ste uključeni u medije ili želite da budete, možda ćete sada videti prilike za rast. Konačno, ako ste aktivno angažovani u akademskim krugovima ili želite da proširite svoje obrazovanje, prekretnica ili odluka bi mogli biti na dohvat ruke.

BIK 

Vreme je da se zamislite nad vašim odnosima, posebno u pogledu emotivnog partenra. Ako ste se osećali neispunjeno, sada je vreme da razgovarate, rešite probleme ili se raziđete.

Drugi način na koji ovaj pun Mesec može uticati na vas je u vezi sa finansijskim stvarima. On će vam doneti  dobitak, ali su takođe mogući i rizični potezi sa finasijama pa se ne preporučuje da uzimate kredit i zadužujete se. Pred vama bi moglo da bude pokrenuto i neko pitanje nasleđa ili poravnanje, budite oprezni kada su u pitanju imovina i investicije. Ako ste u braku, možda ćete otkriti da i vaš partner zarađuje više novca nego što vam je rekao.

BLIZANCI 

Rast odnosa - ili drama - je iza ugla! Nalazite se u trenutku kada ćete se suočiti sa istinom u vašoj vezi. S jedne strane, ovo bi vas moglo približiti, omogućavajući više sinergije, saradnje i sreće. Useljenje, davanje obećanja, veridba ili čak venčanje može biti predmet razgovora. Međutim, ako niste u skladu, sigurno ćete odlučiti da je vreme da se raziđete - nadamo se prijateljski.

RAK 

Produktivnost je sada naziv igre. Možda ćete shvatiti da ste zauzetiji nego ikad, žonglirajući sa mnogim projektima i planovima za svog poslodavca, kao i sa svim obavezama u vašoj ličnoj rutini. Možda ćete preuzeti još obaveza na sebe ili čak napustiti jedan posao da biste započeli drugi.

Ako ste bez posla, ovaj period vas može dovesti do posla iz vaših snova. Na kraju, vaše fizičko zdravlje će takođe biti na ugroženo zbog prevelikog stresa, pa je za vas savet da posetiti specijaliste, poradite na svojoj kondiciji ili čak promenite ishranu.

LAV 

Smeh, ljubav i život u trenutku su ono gde je vaše srce sada. Romansa, izlasci i udvaranje sada bi mogli biti posebno prijatni, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. Ako ste spremni da upoznate nekog novog, preuzmite aplikaciju, družite se sa prijateljima ili pozovite nekoga da izađe sa vama. 

Ako ste već u posvećenoj vezi, iskoristite ovu energiju da ponovo zapalite emocije. Plodnost, trudnoća i deca takođe mogu biti teme koje se pojavljuju u ovom trenutku. Na kraju, ako ste kreativni, ovaj period može da vas podstakne da iskoristite svoje talente, dobijete inspiraciju ili pokažete svoj rad.

 

DEVICA 

Emocionalna stabilnost i sigurnost su važne teme u ovom trenutku. U stvari, možda i sada prilično razmišljate o svojoj prošlosti, svom nasleđu i svojoj tradiciji. Može se pojaviti i važna promena vezana za porodični život, kuću ili supružnika. Možda ćete poželeti da se preselite, renovirate ili preuredite kuću.

Foto: Profimedia

 

 

VAGA 

Život vam je ušao u desetu brzinu. Verovatno ćet5e se osećati posebno radoznalo, društveno i željno da izađete iz svoje zone udobnosti. S jedne strane, ovo bi moglo da se odnosi na intelektualne aktivnosti, kao što je angažovanje ili debitovanje u pisanju, govoru ili reklamnom poduhvatu.

Značajan ugovor bi se takođe mogao manifestovati kao iz ničega! Na kraju, ako se odlučite za putovanje to će biti pun pogodak jer ćete se tako zbližiti sa  porodicom, braćama i sestrama. 

ŠKORPIJA 

Finansije će ovog puta dolaziti i odlaziti. Novac će biti glavni faktor u vašem umu dok planirate stvari sada i u narednim mesecima.

Može se pojaviti i povišica, ponuda za novi posao ili gužva koju niste očekivali. Neki od vas takođe mogu napustiti jedan posao ili tok prihoda da bi nastavili novi. Ako trošite gotovinu na važne stvari, pazite na svoje bankovne račune.

STRELAC 

Iskažite svoju moći! Imaćete osećaj kao da su sve oči uprte u vas! Važan lični ili profesionalni cilj za koji ste se zalagali šest meseci sada bi vam mogao biti na dohvat ruke.

Možda ste posebno uzbuđeni, pa se pobrinite da potvrdite sebe i svoju dominaciju kako bi svi znali šta želite i kako biste želeli da postupite.

JARAC 

Napravite korak unazad i sada procenite svoj život i planove. Možda ćete osetiti želju da se odmorite, napunite i oporavite. Pronađite vremena za meditaciju, dremku i lečenje. Ako vas muče snovi, traume ili prošlost potražite pomoć terapeuta, jedino tako ćete povratiti mir. 

VODOLIJA 

Sada uživajte u svojim društvenim vezama. Ovo je odličan period da se pridružite grupama i zajednicama, volontirate ili postanete aktivno angažovani u cilju u koji verujete. Međutim, na meniju je verovatno i mnogo zabave!

Možda ćete prisustvovati događajima, proširiti svoju mrežu ili čak postići uspeh u izlasku sa drugim ljudima. Zatražite usluge od ljudi koje poznajete - sada bi vam mogle biti od koristi.

RIBE 

Predstoji profesionalni razvoj. Možda ćete dobiti pohvalu, uspeh ili priznanje za rad koji ste gradili šest meseci ili duže. Nova ponuda za posao, unapređenje ili nagrada sada bi vas mogli ispuniti ponosom. Međutim, ako niste u pravom poslu ili industriji, možda ćete to brzo shvatiti i treba da se okrenete u novom pravcu.

BONUS VIDEO: