Da li ste i vi na listi najmoćnijih i najhrabrijih znakova zodijaka koji se rađaju sa liderskim veštinama?

Lav

Kralj džungle i zodijačkog univerzuma je neprikosnoveni gospodar kada je u pitanju uticaj na druge. Iako ovaj horoskopski znak u početku može izgledati previše zastrašujući i arogantan, postoji razlog zašto niko nikada nije u stanju da se odupre Lavovim naredbama. Sunčev znak ima veoma jaku vlast nad njihovim jezikom i ima veće prisustvo od života.

U suštini, bez obzira na to gde idu ili sa kim su okruženi, Lavovi će se uvek pojaviti kao harizmatični i moćni. Ovaj sunčani znak je svakako sposoban da pokrene velike stvari, priče, ali i skandale.

Škorpija

Da li ste ikada sreli Škorpiju koja nije imala tako intenzivan pogled u očima i asertivnu prirodu? Postoji nešto u strasti i posvećenosti ovog sunčanog znaka zbog čega većinu ljudi zaista zastrašuje njihovo prisustvo, ali sa druge strane su neodoljive i privlače svojom harizmom i svojim prisustvom.

Foto: Profimedia

 

 

Nisu oni koji se žale, lako mogu sami da se nose sa ogromnim zadacima, čak i bez traženja pomoći. Dakle, u suštini, oni su više nego sposobni da funkcionišu sami ili u izolaciji ,što ih čini zaista moćnim liderima. Štaviše, izuzetno su posvećeni i entuzijastični i teško ih je zaustaviti kada fiksiraju nešto kao svoj cilj.

Bik

Moćni Bik je nesumnjivo jedan od najmoćnijih i najdominantnijih znakova Zodijaka. Pripadnici ovog znaka znaju šta žele i takođe znaju kako da to dobiju na udicu ili na prevaru. Oni su tvrdoglavi, odlučni i uporni i zaista ne prihvataju ne kao odgovor. Sa intenzivnom i avanturističkom ličnošću, nemaju mnogo čega da se plaše. Dakle, oni idu za svojim snovima i željama, uvek nailaze na podršku okoline u tome čak i kada okolina nije svesna da im je pružila podršku, jer svojom privlačnošću uma i ličnošću Bikovi dobiju na kraju sve što žele.

Foto: Profimedia

 

 

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".