Dve mlade i talentovane devojke Ivona Damjanović i Maja Jevtić zablistale su večeras na Grandovoj sceni, a lepotom i harizmom očarale su sve u studiju i kraj malih ekrana.

Takmičarka iz tima Ane Bekute odabrala je numere "Lutka" i "Boginja", dok je kandidatkinja iz Marijinog tima odabrala pesme "Bato" i "Senke".

Iako su se potrudile da nastupom osvoje maksimalni broj glasova, žiri je ipak doneo malo drugačiju odluku.

- Majo, molim te nemoj da biraš više ove teške pesme kao Kaliopi. Ja sam sve vreme drhtala zbog tvoje trudnoće jer se naprežeš gore, pevaj bre nešto lagano. Bila sam sve vreme u grču dok si pevala. Kadidatkinja broj jedan, ti si toliko slatka i vrcava, vesela i pripadaš ovom nazivu pozadi, meni se to jako dopalo. Što se Maje tiče, danas me je prepala, ja znam kako ona peva, ali je uzela preteške pesme, meni to dopalo i svaka ti čast – rekla je Ceca na samom početku.

Foto: Jutjub p0rintskrin/Zvezde Granda

 

 

- Mora neko i u baraž, meni je ovo bilo baš za baraž. Lepo izgledate, super performans, čestitam vam – dodao je Mili.

Viki je iznela pohvale na račun obe takmičarke, ali se prisetila momenta kada je ona bila trudna, pa je naglasila da razume Maju i njeno drugo stanje.

- Prelepo izgledate i jedna i druga, Majo ti si prelepa trudnica mislim da kad odeš u visine mi smo svi utrnuli. Ali razumem drugo stanje, i ja sam bila znam kako je, ne izađe sve kada pevaš, ali si bila dobra. Znamo kako ti pevaš, ali mislim da ti to stanje onemogućava da pokažeš sve što znaš – kazala je Viki.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".