Fudbaler Nemanja Gudelj je pre nekoliko dana igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, njegov tim je odneo pobedu, a pevačica Anastasija Ražnatović se tada pojavila na tribinama zajedno sa njegovim vozačem Rašidom o čijem se životu malo toga zna.

Anastasija je nedavno izgubila bebu, a Rašid je celoj porodici bio velika podrška kao i uvek, a od mlade pevačice se nije odvajao. On je se iz Budimpešte vratio za Sevilju, a Anastasija je stigla u porodični dom u Beogradu.

 

 

NJega Nemanja i njegov brat Dragiša toliko vole da su njegovo ime istetovirali na ruci. "Raško Chaff", glasi tetovaža koja je posvećena vozaču.

O njegovom životu se malo toga zna, a on je sada odlučio da na svom Instagram profilu podeli sa svima kako je imao težak život i kroz šta je sve prošao da bi bio ovde gde je danas.

Naime, on je objavio fotografiju sa fudbalskog terena. Na prve dve fotografije se vidi kako Rašid čisti terene, a deset godina kasnije kako drži medalju na terenu.

 

 

- Nikada neću zaboraviti odakle dolazim i odakle sam počeo pre 10 godina čistio sam u malom fudbalskom klubu u Holandiji i deset godina kasnije stojim ovde sa trofejom Lige Evrope u mojim rukama. Ovo je moja priča - napisao je Rašid u opisu fotografije.

Podsetimo, Nemanja Gudelj, je podelio sa svojim pratiocima tužne vesti, da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mesecu trudnoće.

 

 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je on.

BONUS VIDEO: