Marija Šerifović jako se potresla nakon što je videla snimak talentovanog uličnog pevača iz Zenice Mustafe Hrustića, koji živi ispod mosta. 

Na jutjubu se juče pojavio snimak ovog talentovanog mladića, a prema podacima koji pišu ispod videa on nema novca za stanarinu.

Foto: ATA images

 

 

- Mustafa peva od svoje sedme godine. Danas je punoletan i od svoga pevanja ne može da plaća stanarinu i da se hrani. Jutros smo ga snimili u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao da plaća stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana, a najgore je što ne vidi "svetlo na kraju tunela". Odnosno, ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje, a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje da pronađe bilo kakav stalni posao da može da zaradi za život jer od pesme se više ne može živeti bez obzira na talenat - piše u opisu videa na jutjub kanalu Srećka Stipovića.

Foto: Jutjub printskrin/Srećko Stipović

 

 

Inače, Mustafa u videu priča kako bi se prijavio za "Zvezde Granda", ali da nije u mogućnosti. Upravo taj deo je Marija podelila na svom Instagramu.

- Tu treba imati novac. Mogu otići na Zvezde Granda da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. DŽabe, treba para da se lepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelja, nemam nikog svog - rekao je mladić u videu.

 

Marija je zamolila sve koji znaju gde je ovaj mladić da joj se jave. A osim krova nad glavom, želi da mu spremi i jedan poklon.

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

 

- Ovaj momak spava negde u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi, neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom i mašnu - napisala je Marija.

- Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo - rekao je on za medije i otkrio da se vratio u stari stan i da nije više u šatoru, pod mostom.

- Smestio sam se u stari stan. Čovek mi je platio kiriju za dva meseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro - ispričao je ulični pevač.

BONUS VIDEO: