Марија Шерифовић јако се потресла након што је видела снимак талентованог уличног певача из Зенице Мустафе Хрустића, који живи испод моста. 

На јутјубу се јуче појавио снимак овог талентованог младића, а према подацима који пишу испод видеа он нема новца за станарину.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мустафа пева од своје седме године. Данас је пунолетан и од свога певања не може да плаћа станарину и да се храни. Јутрос смо га снимили у шатору под мостом на зеничкој петљи. Није могао да плаћа станарину па је добио отказ, односно исељење. У шатору Мустафа живи већ шест дана, а најгоре је што не види "светло на крају тунела". Односно, не зна како ће зарадити новац да закупи једну собицу и осигура себи храну за живот. Мустафа нема родитеље, а ни родбину. Сада би му било најбоље да пронађе било какав стални посао да може да заради за живот јер од песме се више не може живети без обзира на таленат - пише у опису видеа на јутјуб каналу Срећка Стиповића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Срећко Стиповић

 

 

Иначе, Мустафа у видеу прича како би се пријавио за "Звезде Гранда", али да није у могућности. Управо тај део је Марија поделила на свом Инстаграму.

- Ту треба имати новац. Могу отићи на Звезде Гранда да се пријавим, али како? Не могу ја са 10 марака отићи тамо. Џабе, треба пара да се лепо обучеш, да имаш машну. Треба се представити одакле си, име и презиме, колико имаш година. Ја бих се пријавио, али нисам у могућности. Друго, немам ни родитеља, немам никог свог - рекао је младић у видеу.

 

Марија је замолила све који знају где је овај младић да јој се јаве. А осим крова над главом, жели да му спреми и један поклон.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

 

- Овај момак спава негде у Зеници испод моста. Зове се Мустафа. Ако било ко из Зенице може и жели, нека га нађе, нека ми се јави и нека ми буде контакт. Да Мустафа добије дом и машну - написала је Марија.

- Марија тренутно спава, али ме је звао њен менаџер. Рекао је чим она устане, да ће ме контактирати да се све договоримо - рекао је он за медије и открио да се вратио у стари стан и да није више у шатору, под мостом.

- Сместио сам се у стари стан. Човек ми је платио кирију за два месеца, срећа да се није издао у међувремену. Сад сам добро - испричао је улични певач.

БОНУС ВИДЕО: