Popularna voditeljka, koja je decu podizala sama jer ju je suprug napustio pred porođaj, trudila se da njeni sinovi ne osete finansijske poteškoće koje je imala.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Magazin Tv Grand

 

 

Pre deset godina Draganina majka je bila bolesna, a blizanci, koji danas imaju 25 godina, završavali su osnovnu školu i krenuli su na pripreme za prijemne ispite. 

- Plaćala sam privatne časove pred upis u gimnaziju, terapije i sve što je bilo potrebno za lečenje majke. Bila sam u škripcu s novcem, a deci je trebalo da platim maturu i ekskurziju. Jedno jutro sam upalila laptop da pročitam vesti, kad mi je iskočila reklama "otkup zlata". Nikada nisam ni čula do tada da mogu da prodam zlato. Tog dana je trebalo da snimam reklamu na Bežanijskoj kosi, pa sam prošla kolima pored zlatare, uzela iz nesesera prvi komad na koji sam naišla i pitala prodavca: "Da li vi to otkupljujete zlato?" Kada mi je rekao koliko to vredi, rekla sam: "Vraćam se za pola sata". Prodala sam sve što sam imala i sutradan rekla deci da idemo da kupimo šta im treba - priseća se Dragana i dodaje da se ne seća koliko je zlata prodala:

- Ne znam koliko je bilo u gramima, ali znam da je bilo dovoljno novca da zadovolji sve moje potrebe u tom trenutku. Tada sam mislila da sam dobila ogromnu sumu, jer nisam imala ništa, a sada shvatam da to i nije bilo mnogo novca.

Čuvena voditeljka nije želela da kaže deci kako je došla do finansijskih sredstava:

Foto: ATA images

 

 

- Pitali su me: "Mama jel' si uspela da se snađeš?" Rekla sam im da sam dobila novac od snimanja reklame. Slagala sam ih, iako sam do tada sve delila s njima. Znali su kada mi je pun novčanik, a kada je prazan, kada mi je teško, a kada sam super... Ali ovog puta nisam želela da ih opterećujem problemima. 

Iako joj nije bilo nimalo lako, Katićeva nije htela da pozajmljuje pare.

 - Ponos mi nije dao da bilo kome zatražim novac. Smatrala sam da sama treba da obezbedim deci da odu na ekskurziju i na maturu u garderobi u kojoj oni žele - ispričala je Dragana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

BONUS VIDEO: