Umorna od same sebe, influenserka Britani Alin odlučila je da ode na "solo medeni mesec" i obećala je sebi da će prestati da zavisi od muškaraca koji će biti izvor njene sreće. Ona je otkrila da je otputovala u London 2022. godine i zamrznula jaja pre nego što je rezervisala odmor iz snova u Francuskoj i Italiji, i kaže da od tada živi „sjajnim samačkim životom“, navodi NJjujork Post.

- Mislim da svako ima dane kada misli da želi duboku romansu, ali ja uglavnom ne osećam pritisak da se venčam. Moja najduža veza je trajala oko pet godina i činilo se kao zauvek, ali nije. Ipak, shvatila sam da ne žurim i da mogu da pronađem 'ljubav svog života' - rekla je ona na snimku na Jutjubu. Prema Alin, njen pogled na život potiče od njenih roditelja.

- Imala sam roditelje koji su me zaista uvek podržavali, uvek su bili realni i govorili su mi da žele da sve u životu doživim i da se zabavim - nastavila je ona. Alin je rekla da su joj roditelji rekli: „Brak je neverovatan. Deca su neverovatna, ali to nije savršeno rešenje i zaista je teško, nemaju svi savršen brak ili savršenu decu.”

Kako kaže influenserka, roditelji su je podstakli da živi punim plućima, tako da nije previše zabrinuta zbog pritiska društva.

Kao dvadesetogodišnjakinja je bila potpuno drugačija.

- Htela sam da budem majka koja ostaje kod kuće. Bila sam zaljubljena u momka kojeg sam poznavala iz srednje škole i mislila sam da ćemo živeti u istom gradu, venčati se i imati decu do moje 27 ili 30 godine. Ali raskinuli smo i ja sam otišla u sasvim drugom pravcu – priznala je ona.

Posle raskida, Alin je shvatila da medeni mesec ne bi trebalo da bude ograničen samo na bračne parove.

- Ima toliko mesta na koje sam želela da odem, ali sam čekala tog savršenog partnera, savršenu vezu. Južna Francuska je bila jedna od njih, ali i Italija, takođe afrički Safari. Sada kada sam u srednjim ili kasnim tridesetim, pitam se, čekajte, šta tačno čekam? - rekla je.

Otkako je počela sama da putuje, Alin je takođe počela da objavljuje snimke sa svojih putovanje na društvenim mrežama, sa namerom da posluži kao izvor osnaživanja za druge neudate žene. Tvrdi da se ljudima veoma dopao sadržaj i da je dobila hiljade poruka od žena koje planiraju da urade isto što i ona.

BONUS VIDEO: