Svoju priču je odlučila da objavi na internetu, kako bi pomogla drugim devojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

"Imala sam samo 13 godina kada sam počekla da izlazim sa svojim prvim pravim dečkom koji je bio od mene stariji godinu. Nismo znali puno o seksu, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati trudan. Stvarno, nisam imala pojma da se tako lako može ostati u drugom stanju", rekla je Medi u videu koji je objavila na Jutjubu.

Nakon nekoliko nedelja veze, dečko je raskinuo s njom i to ju je vrlo pogodilo.

"Celo vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela povraćati. Nisam znala šta se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna. Ali nisam to sebi htela priznati", rekla je Medi.

Foto: Profimedia

 

 

"Danima sam sedela na wc šolji, pritiskala stomak i molila Boga da dobijem ciklus", iskrena je bila Medi, a potom je dodala kako ju je nakon nekoliko nedelja majka odvela kod doktora i saznale su da je trudna.

https://youtu.be/1tNdž5Id4M8

"Mama me je zagrlila i rekla da se ne brinem. Od tada je bilo puno lakše", kazala je Medi. Kad je javila dečku da je trudna, on joj nije poverovao.

"Kad sam otišla na pregled i kad sam videla svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno. Ta beba je spasila moj život jer sam zbog nje postala bolja osoba", ispričala je ona, i dodala je kako su joj se rugali ostali tinejdžeri i da su je nazivali najgorim imenima, ali da nije imala vremena misliti o tome jer je imala teške mučnine.

Medi je dodala kako joj je kroz trudnoću najveća podrška bila njena porodica i vera.

"Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi moju ćerku stavili na prsa, to je bio najbolji osećaj na svetu", kazala je Medi, i dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi da studira psihologiju, a njena ćerka je krenula u osnovnu školu.

(Kurir.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".