Erik Marija Remark (1898 - 1970) nemački književnik koji je ostao upamćen po svojim čuvenim delima ("Na zapadu ništa novo", "Tri ratna druga"), ali i po citatima. Imao je zanimljiv pogled na ljubav i svet, a takođe i na proces starenja.

On tvrdi da žena zapravo počinje stariti kada počne skrivati svoje nedostatke. Mnoge žene pokušavaju sakriti svoje prave godine koristeći estetske tretmane i korekcije, ali to zapravo nije potrebno. Važno je ostati mlad u srcu i negovati sebe na način koji odražava naše unutrašnje stanje.

Foto: Profimedia

 

Naše godine se mogu primetiti po hodanju, govoru, glasu i ponašanju, stoga je važno održavati zdrav stil života, držati ramena uspravno, biti ponosan na sebe, izbegavati stres i ne pušiti kako bismo sačuvali svoj glas. Pokušaji sakrivanja godina su beskorisni i mogu biti smešni.

Godine nisu razlog da prestanemo voditi brigu o sebi. Negujte svoje telo i kožu uz upotrebu blagih krema, neutralne šminke i kvalitetne kozmetike. Ne bismo trebali biti vulgarni, već bismo trebali biti ponosni na svoje godine i prihvatiti ih kao deo našeg iskustva i mudrosti. Na kraju krajeva, godine su samo broj i ne bismo trebali uzimati sve k srcu, već se usrsreditiedotočiti na ono što je zaista važno u životu, piše svezazenu. net

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".