Своју причу је одлучила да објави на интернету, како би помогла другим девојкама које се нађу у сличној ситуацији.

"Имала сам само 13 година када сам почекла да излазим са својим првим правим дечком који је био од мене старији годину. Нисмо знали пуно о сексу, у школи су нас учили да је апстиненција најбоља заштита од трудноће и болести, али нам нису рекли да је врло лако остати трудан. Стварно, нисам имала појма да се тако лако може остати у другом стању", рекла је Меди у видеу који је објавила на Јутјубу.

Након неколико недеља везе, дечко је раскинуо с њом и то ју је врло погодило.

"Цело време сам спавала и лежала у кревету. Онда сам почела повраћати. Нисам знала шта се догађа. Кад ми је закаснила менструација, помислила сам да сам трудна. Али нисам то себи хтела признати", рекла је Меди.

Фото: Профимедиа

 

 

"Данима сам седела на wц шољи, притискала стомак и молила Бога да добијем циклус", искрена је била Меди, а потом је додала како ју је након неколико недеља мајка одвела код доктора и сазнале су да је трудна.

хттпс://yоуту.бе/1тНџ5Ид4М8

"Мама ме је загрлила и рекла да се не бринем. Од тада је било пуно лакше", казала је Меди. Кад је јавила дечку да је трудна, он јој није поверовао.

"Кад сам отишла на преглед и кад сам видела своју бебу на ултразвуку, преплавио ме осећај љубави. Знала сам да ће све бити добро и да ми је суђено. Та беба је спасила мој живот јер сам због ње постала боља особа", испричала је она, и додала је како су јој се ругали остали тинејџери и да су је називали најгорим именима, али да није имала времена мислити о томе јер је имала тешке мучнине.

Меди је додала како јој је кроз трудноћу највећа подршка била њена породица и вера.

"Кад је дошао тренутак да је родим, била сам престрављена, али све је прошло у најбољем реду. Кад су ми моју ћерку ставили на прса, то је био најбољи осећај на свету", казала је Меди, и додала како се нада да ће ускоро уписати факултет јер жели да студира психологију, а њена ћерка је кренула у основну школу.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".