Unutar ajkule, koja je napala i pojela ruskog mladića u Egiptu, pronađeni su delovi njegovog tela, a životinju su pre toga nasmrt pretukli.

Tigrasta ajkula je kružila oko Vladimira Popova (23) u moru, a zatim ga je odvukla pod vodu dok je on vikao "Tata, spasi me!". Sve se dogodilo u egipatskom letovalištu Hurgada.

Turisti su istrčali iz mora, a užasnuti posmatrači su vikali Vladimiru da pliva dalje od ajkule, ali ga je predator ipak uhvatio. Tigrasta ajkula je potom uhvaćena i izvučena na obalu čamcem, a ljudi okupljeni na plaži su je potom pretukli na smrt, prenosi Dejli mejl.

Ajkulu su potom preuzeli stručnjaci koji su je rasporili. Posmrtni ostaci mladića pronađeni su u ajkulinim crevima, prenosi list Al Arabija. Dr. Mahmud Dar, profesor na egipatskom Nacionalnom institutu za morske nauke takođe je otkrio da je ajkula bila ženka.

 

 

Podsetimo, Vladimirov izbezumljeni otac Jurij ispričao je kako je užasnuto gledao dok mu sina grize ajkula, a on viče u pomoć.

- Otišli ​​smo na plažu da se odmorimo. Mog sina je napala ajkula, sve se dogodilo za samo nekoliko sekundi - rekao je Popov, poreklom iz Rusije.

 

 

Očajni otac je rekao da u blizini nije bilo drugih članova porodice koji bi pomogli Vladimiru u vodi, iako su prvi izveštaji rekli da je njegova devojka uspela da pobegne od napada.

- Kakvu pomoć uopšte možete da pružite? Ta životinja je mašina za mlevenje mesa, sve se desilo za 20 sekundi, jednostavno ga je odvukla pod vodu - rekao je Popov.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMCI IZ HURGADE: Uhvaćena ajkula koja je ubila Rusa

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".