Denver Nagetsi osvojili su prvu šampionsku titulu iu istoriji, a Nikola Jokić dobio je priznanje za najkorisnijeg igrača. Jokić je priznanje primio dok je u naručju držao svoju ćerku Ognjenu, a najlepši trenuci između tate i ćerke rastopili su srca širom sveta.

Košarkaš je ljubio ćerku i nosio je na ramenima, dok je ona na jaknici imala ispisano prezime Jokić, tatin broj 15 i zastavu Srbije. Preslatka devojčica potpuno je ukrala šou kada je tatine trofeje koristila kao bubnjeve, a slavlje sa tatom i mamom Natalijom Ognjena je nastavila i na šampionskoj paradi.

 

 

Tokom parade Nikola Jokić se popeo sa ćerkom i saigračima na vatrogasni kamion koji je kružio ulicama Denvera. Scena koja je sve raznežila jeste trenutak kada je tata ćerki nameštao šnalicu na kosi. Mala bela mašna je morala da ima svoje mesto kako bi Ognjena zablistala na paradi.

Nikola Jokić je više puta pokazao koliko je zapravo posvećen kao tata i isticao da mu je podrška porodice izuzetno važna. Uspešni košarkaš je smesio svoju ćerku pored pehara, a zajedno sa tatom Ognjena je poslala moćnu poruku u svet - ljubav je uvek najvažnija.

(yamama)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".