Денвер Нагетси освојили су прву шампионску титулу иу историји, а Никола Јокић добио је признање за најкориснијег играча. Јокић је признање примио док је у наручју држао своју ћерку Огњену, а најлепши тренуци између тате и ћерке растопили су срца широм света.

Кошаркаш је љубио ћерку и носио је на раменима, док је она на јакници имала исписано презиме Јокић, татин број 15 и заставу Србије. Преслатка девојчица потпуно је украла шоу када је татине трофеје користила као бубњеве, а славље са татом и мамом Наталијом Огњена је наставила и на шампионској паради.

 

 

Током параде Никола Јокић се попео са ћерком и саиграчима на ватрогасни камион који је кружио улицама Денвера. Сцена која је све разнежила јесте тренутак када је тата ћерки намештао шналицу на коси. Мала бела машна је морала да има своје место како би Огњена заблистала на паради.

Никола Јокић је више пута показао колико је заправо посвећен као тата и истицао да му је подршка породице изузетно важна. Успешни кошаркаш је смесио своју ћерку поред пехара, а заједно са татом Огњена је послала моћну поруку у свет - љубав је увек најважнија.

(yamama)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".