Suzana Mančić nikad nije imala problem sa samopouzdanjem, niti sa strahom da li će biti prevarena, iako je to sigurno bila.

Svojevremeno je priznala da je svoje muškarce varala,o čemu je i govorila u svojoj knjizi, ali ono što joj je zasmetalo nakon ovog prizanja jesu naslovi u novinama koji su aludirali da je preljubnica i da je sve svoje partnere varala.

- Nisam baš sve varala, nekad mi se kosa digne na glavi kad vidim sve naslove. Ali šta da radiš?! U redu, varala sam, pa šta, ali ne u toj meri da ispadam nevernica ljuta. Kad sam volela bila sam verna, kad sam izgarala od ljubavi, nije mi padalo na pamet da pogledam ni levo, ni desno, a možda je trebalo (smeh), priznala je Suzana i otkrila kako je njen sadašnji partner Simeon reagovao na njenu autobiografsku knjigu, a posebno na segment o varanju.

Foto: V. Danilov

 

 

- Nije pročitao, verovatno je neko to učinio umesto njega jer knjiga nije prevedena na engleski. Inače, Simica me je malo propitivao, kako ovo, kako ono… Šta ću, takav mi je život bio! Koliko je bilo izazova, ja sam anđeo. Krila mi se ne vide, našalila se Suzana koja se nedavno prisetila najvažnijeg saveta koji je dobila od majke.

- Meni je ona uvek govorila probaj, pa ako ne uspe, probaj ponovo, to je odličan savet. Uvek je imala samo jednu zamerku, a to je crveni karmin. Smatrala je da se loše slikam tako, stalno se smejem pa mi zubi dođu onako do izražaja. Govorila je i da nosim ravne haljine kako bi naglasila struk, a to je odlika ženstvenosti, istakla je voditeljka.

Ona se osvrnula i na muško-ženske odnose i priznala šta je njoj najvažnije kod jednog muškarca.

- Ima tu raznih atributa, široka ramena, lepa ruka i dobar afteršejv, kazala je Suzana.

(Grand Online)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".