Ipak, to nije došlo samo od sebe, već iza toga stoji dugogodišnji i mukotrpan rad, ali i naporni treninzi.

Iako smo navikli da je viđamo u glamuroznim izdanjima, kada se ugase kamere, Sanja je posvećena supruga, majka i žena koja vodi računa o svom zdravlju i izbalansiranom životu

Poznato je da voditeljka u slobodni vreme obožava da igra tenis, a sada je pokazala još jednu aktivnost kojoj pribegava u poslednje vreme, a to je šetnja po prirodi, poznatija kao hajking.

Voditeljka je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila fotografije netaknute prirode u kojoj uživa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

–Još jedno novo iskustvo-hiking! Blago-intenzivnu šetnju od dvadeset kilometara iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu. Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo. Cela grupa krenula je iz sela Potok. Silazili smo do reke Beu (pritoke reke Nere) i kretali se uzvodno – započela je Sanja, pa dodala:

–Prolazili smo preko vrela Ochiul Beiului sve do vodopada Beušnica. Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! Zbog bezbednosti smo morali da ga prelazimo jedan po jedan. Nera je leva pritoka Dunava, odakle počinje Đerdapska klisura. Duga je 124 kilometra i pripada crnomorskom slivu. U jednom delu svog toka granična je reka između Srbije i Rumunije.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".