Spisateljica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić godinama je deo javnog sveta, ali malo ko zna da je dok je snimala svoje emisije glumila dobro raspoloženje pred kamerama.

- Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije. Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatno životu - rekla je Bačić Alimpić jednom prilikom.

Foto: ATA images

 

Posao u kojem se bivša voditeljka pronašla jeste pisanje:

- Kada pišem knjige, tu nema glume. To je čista emocija. Ovde nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: "Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom." U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni s drugima jer im se energije ne poklapaju, a mi se javno smeškamo, a mislimo: "Hoće li se ovo više završiti da idem kući!"

Bačić Alimpić je rekla da joj nedostaju kolege i druženja sa snimanja, ali ne i kamere i da nema nameru da se vraća na televizijske ekrane.

Ona se možda sklonila sa malih ekrana, ali i dalje deo svog života prikazuje. Tako je nedavno pokazala da je postala baka. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".