Ипак, то није дошло само од себе, већ иза тога стоји дугогодишњи и мукотрпан рад, али и напорни тренинзи.

Иако смо навикли да је виђамо у гламурозним издањима, када се угасе камере, Сања је посвећена супруга, мајка и жена која води рачуна о свом здрављу и избалансираном животу

Познато је да водитељка у слободни време обожава да игра тенис, а сада је показала још једну активност којој прибегава у последње време, а то је шетња по природи, познатија као хајкинг.

Водитељка је са пратиоцима на друштвеним мрежама поделила фотографије нетакнуте природе у којој ужива.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

–Још једно ново искуство-хикинг! Благо-интензивну шетњу од двадесет километара искусила сам у Румунији у Националном парку Нера. Сестра ми је била идеалан партнер за ову авантуру. Поред уживања у природним лепотама и физичкој активности, имале смо све време овог света да се испричамо. Цела група кренула је из села Поток. Силазили смо до реке Беу (притоке реке Нере) и кретали се узводно – започела је Сања, па додала:

–Пролазили смо преко врела Оцхиул Беиулуи све до водопада Беушница. Адреналин је чинио своје пролазећи стрмим козјим стазама, клисурама, пећинама. Висећи мост био је изазов! Због безбедности смо морали да га прелазимо један по један. Нера је лева притока Дунава, одакле почиње Ђердапска клисура. Дуга је 124 километра и припада црноморском сливу. У једном делу свог тока гранична је река између Србије и Румуније.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".