Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih sportista na svetu. Iako je danas na samom vrhu jednom prilikom je ispričao da su ga u prošlosti mnogi često ponižavali, osporavali, te da nisu verovali u njegov uspeh.

NJegovi roditelji su se rastali kada je on imao nepune dve godine. Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive sa majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

- Znala je da nas tuče, grdi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela - napisao je Zlatan u autobiografiji "Ja sam Zlatan".

 

 

Da bi prehranila brojnu porodicu, Jurka Gravić radila je kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Zlatan je često išao sa njom da joj pomogne i za to dobijao mali džeparac.

Ibrahimović nije krio da je odrastao u teškoj bedi, a njegova majka mu je uvek bila podrška u životu, iako je više vremena provodio sa ocem.

Foto: Profimedia

 

 

- Bili smo siromašni. Skupio je jedva novca da mi kupi krevet u prodavnici, ali nismo imali para za dostavu. Nosili smo ga zajedno do kuće. To je bilo fantastično. Vreme sam provodio i sa majkom, ali u suštini, živeo sam sa ocem. Jednom je celu platu dao da mi pokrije put u trening kamp. Nije imao za stanarinu, ali meni je dao novac - rekao je Zlatan svojevremeno.

Kako se sada navodi, Zlatan Ibrahimović je majci Jurki kupio crkvu za 9,24 miliona evra, sestri apartman u Novalji, polubratu Aleksandru dao holding, ocu stan, a nekretnine u NJujorku i Mamiju prebacio na rajske zone..

BONUS VIDEO: