Dejan je izjavio da će objaviti nage fotografije devojke Aleksandre Nikolić ukoliko ga bude pominjala u medijima. 

Aleksandra je ozbiljno shvatila njegovu pretnju, pa je radi svoje sigurnosti angažovala advokata. 

Navodno je Dejan njene nage fotografije prebacio kod sebe na laptop, pa sada iz osvet zbog njene prevare sa Filipom Carem želi da ih  objavi. Prema rečima izvora, Dejan ucenjuje Aleksandru, a još jedan razlog zbog čega to čini, jesto što ga bivša devojka bez prestanka pominje u medijima. 

- Dejan je osvetoljubiv i spreman na sve. Nije zaboravio da je Aleks ušla u rijaliti kao njegova devojka, a onda se smuvala s Filipom Carem. Sad samo čeka pravi trenutak da je uništi - kaže izvor za medije.

Dejan je Aleksandri nekoliko puta poručio da ga se čuva: 

- Više puta ga je pominjala u emisiji "Narod pita", pa joj se obratio javno u Instagram storiju, u video-klipu koji je emitovao ušivo. Zapretio joj je da ga više ne uzima u usta jer je svesna šta on ima i šta može da upotrebi protiv nje - kaže izvor.

Aleksandrina je greška što je ostavila telefon kod dečka, pa sada strepi: 

- NJu niko nije terao da telefon ostavlja kod Dejana kada je ulazila u rijaliti. On je imao sve šifre njenih profila na društvenim mrežama, sama mu ih je dala. U njenom telefonu, a sada i u njegovom laptopu postoje i fotografije pre i posle Aleksandrinih plastičnih operacija i ugradnje silikona, ali su najbrutalnije one na kojima je kao od majke rođena pozirala u krevetu poput porno-zvezde - tvrdi izvor za Informer.

 

Filipu se zaklela da se nikada nije fotografisala bez odeće: 

- Ona se Filipu zaklela da se nikad nije fotografisala bez odeće i da Dejan nema takav sadržaj kod sebe. Sada je u panici da bi je Car mogao ostaviti zbog toga što ga je lagala.

Iz straha je Nikolićeva odlučila da angažuje i advokata:

- Zvala je pravnog savetnika koji ju je ohrabrio rekavši joj da, ukoliko Dragojević objavi njene fotografije bez njene dozvole, može da ga odere na sudu i uzme mu ogroman iznos novca.

Dejan je i u lajvu rekao da će otkriti Aleksandrine tajne: 

- Ako me dotična bude pominjala, otkriću ono što ona krije od svih. Takođe, i ako uplatite pet poruka u humanitarne svrhe, otkriću detalje o privatnom životu Aleksandre Nikolić - rekao je Dejan nedavno.

BONUS VIDEO: