Šeron Farel, legendarna glumica poznata po ulogama u serijama i filmovima, poput "Havaji 5-O" i "Mladi i nemirni", preminula je u 82. godini života.

Kako je njen sin Čens Bojer otkrio, ona je umrla iznenada 15. maja, prirodnom smrću, u bolnici u okrugu Orindž.

Foto: Profimedia

 

 

Pored svojih dobro poznatih uloga, Farel se pojavila u "Kaskaderu" kao frizerka 1980. godine i glumila bivšu suprugu Čaka Norisa u filmu Lone Volf McKuade.

Krasila je televizijske ekrane kao detektivka Lori Vilson u poslednjoj sezoni "Havaji 5-0" i ​​pojavila se kao majka lika Triše Kast, Nine Vebster u hit sapunici "Mladi i nemirni" između 1991. i 1997. godine.

NJen filmski debi bio je u filmu "Kiss Her Goodbye" iz 1959. pre nego što je plesala na Brodveju godinu dana kasnije u filmu "There Vas a Little Girl", sa DŽejn Fondom i Dinom DŽonsom u glavnim ulogama. Godine 1962. Farel je glumila u kratkotrajnoj drami Saints and Sinners sa Nikom Adamsom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @usasaturdaynightmares

NJene ostale televizijske uloge su uključivale Moj omiljeni Marsovac, Gunsmoke, Beverli Hilbilis, Čovek od UJAKA, JAG, Čovek od šest miliona dolara i Metlok. Farel je navodno bila umešana u ljubavni trougao između glumca Stiva Mekvina i legende borilačkih veština Brusa Lija, prema knjizi Brus Li: Život iz 2018.

BONUS VIDEO: