Шерон Фарел, легендарна глумица позната по улогама у серијама и филмовима, попут "Хаваји 5-О" и "Млади и немирни", преминула је у 82. години живота.

Како је њен син Ченс Бојер открио, она је умрла изненада 15. маја, природном смрћу, у болници у округу Оринџ.

Фото: Профимедиа

 

 

Поред својих добро познатих улога, Фарел се појавила у "Каскадеру" као фризерка 1980. године и глумила бившу супругу Чака Нориса у филму Лоне Волф МцКуаде.

Красила је телевизијске екране као детективка Лори Вилсон у последњој сезони "Хаваји 5-0" и ​​појавила се као мајка лика Трише Каст, Нине Вебстер у хит сапуници "Млади и немирни" између 1991. и 1997. године.

Њен филмски деби био је у филму "Кисс Хер Гоодбyе" из 1959. пре него што је плесала на Бродвеју годину дана касније у филму "Тхере Вас а Литтле Гирл", са Џејн Фондом и Дином Џонсом у главним улогама. Године 1962. Фарел је глумила у краткотрајној драми Саинтс анд Синнерс са Ником Адамсом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @usasaturdaynightmares

Њене остале телевизијске улоге су укључивале Мој омиљени Марсовац, Гунсмоке, Беверли Хилбилис, Човек од УЈАКА, ЈАГ, Човек од шест милиона долара и Метлок. Фарел је наводно била умешана у љубавни троугао између глумца Стива Меквина и легенде борилачких вештина Бруса Лија, према књизи Брус Ли: Живот из 2018.

БОНУС ВИДЕО: