Una Čolić (21) ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića ponovo se našla na meti kritika zbog provokativnih fotografija sa plaže. Mlađana Una redovno obaveštava svoje pratioce na Instagramu gde ide i kako se provodi što izaziva burne komentare na društvenim mrežama. Posle letovanja u Grčkoj ona je odmor nastavila na plažama Crne Gore.

Foto: D. Mišić

 

 

Komplimenti i kritike

Ona je nedavno objavila vrele fotografije sa plaže. Lepa Čolina ćerka smelo je pozirala u kupaćem kostimu, ali i pokazala deo svog luksuznog letovanja.

Kako se vidi na fotografijama ona je na plaži, između ostalog, imala i krevet sa baldahinima da se zaštiti od prejakog sunca.

Kad nije na plaži uživa u gurmanlucima i morskim plodovima, a sudeći po fotografijama najviše voli lignje na žaru uz koje poije ili belo vino ili neki od koktela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Očekivano, svaka njena objava naišla je na veliko interesovanje njenih pratilaca na društvenim mrežama posebno muškaraca.

- Lepota na prvi pogled.

- Ah baš si lepu boju dobila.

- Predivna kao morska sirena.

- Sijaš kao 24 karatno zlato.

- Ne mogu da se nagledam tvoje lepote - bili su samo neki od komplimenta koje je dobila mlađana Una.

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da ćerki legendarnog pevača ne priliči da se tako slika za društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

- Šta ti kaže otac na ove golišave slike?

- Da li ti je otac ponosan?

- Nadam se da je ovo samo prolazna faza u tvom životu i da ćeš u budućnosti naći nešto vrednije čime ćeš se baviti u životu.

- Verovatno si sama finasirala letovanje pa može da se hvališ - bili su samo neki od komentara na njene postove.

Čola je više puta isticiao da mu se ne dopada to što radi njegova ćerka, ali i razume da je to trend među mladima i da on kako otac ništa ne može ništa.

BONUS VIDEO: