Umesto da se pred oltarom zakune na vernost, ova mlada završila je čitajući poruke svog partnera koje je slao drugoj ženi, piše Mirror.

Dan pre venčanja mladenka je dobila niz snimaka ekrana sa broja koji nije prepoznala, a koje su joj otkrile da joj je partner neveran. Slomljenog srca, odlučila je da uzme stvari u svoje ruke. Čuvajući svoj identitet, anonimna je žena napisala tekst za Body+Soul, objašnjavajući da se njeno mišljenje o budućem suprugu odmah promenilo.

- Na snimcima ekrana bili su razgovori između mog budućeg supruga i druge žene. Puno njih, uključujući selfije njih dvoje. Ona je bila suprotnost meni. Ja sam plava i svetla, a ova nepoznata žena imala je tamnu kosu i maslinastu kožu. Poruke su bile bile stare od nekoliko meseci do samo nekoliko dana. Moj mozak jednostavno nije mogao da shvati šta se događa. Nije bilo pitanja o legitimnosti ovih poruka. Jednostavno sam znala - ispričala je.

Foto: Profimedia

 

Mlada je podelila neke od šokantnih poruka koje je poslao ženi sa kojom je bio u vezi. Jedna od njih glasila je: "Telo ti je neverovatno i znaš kako da ga koristiš." "Nikad pre nisam imao ovakvu vezu", pisalo je u drugoj. Treća je glasila: "Ovaj vikend. Ti i ja. Dogovoreno, vruće stvari."

Žena je objasnila da je posle čitanja poruka briznula u plač, a ćerke su mu pretile nasiljem. Insistirale su na tome da njihova majka otkaže venčanje.

No, nakon što je odspavala, odlučila je da odabere dramatičniju opciju, a to je da ga prozove ga zbog njegovog ponašanja pred svima. U prilogu je detaljno opisala činjenicu da je lice njenog bivšeg verenika izgubilo boju pre nego što je napustio crkvu sa svojim kumom koji se vukao za njim. NJegova porodica užasnuto je gledala. Sada je to dan koji niko od njih neće uskoro zaboraviti.

BONUS VIDEO: