Ona je doživela "otkrovenje" i konačno joj je sinulo da su majka i otac "imali živote pre nje i izgledali tako srećno". Korisnica "TikToka" Kejsi je postavila snimak od 35 sekundi, koji prikazuje njenu stariju sestru dok sedi i jeca nad video snimkom na kojem mama i tata izgovaraju sudbonosno "da".

- Gledamo venčanje naših roditelja, a ona plače - objasnila je na početku objave, koja je prikupila više od 3,5 miliona pregleda.

- Bili su tako lepi, bili su tako mladi i zaljubljeni - govori njena sestra u suzama dok kamera prelazi sa televizora na kauč.

- I onda smo se desile mi - našalila se Kejsi.

- A mi smo ih uništile - složila se njena sestra s rukama preko lica.

- Sada moraju da se bave uznemirenom decom sa invaliditetom.

Kejsi je kasnije dodala da je autistična i da njena sestra pati od dijabetesa tipa 1.

- O Bože! Imali su živote pre nas, izgledaju tako srećno.

Objava je dobila više od 3.200 komentara, a ljudi su se smejali zbog videa i reakcije devojaka. Mnogi su pokušavali da uvere sestre da nisu "upropastile" svoje roditelje.

- Empatija je lepa, ali kao roditelj, mogu da vas uverim da ih niste upropastile. Dolazak naše dece dao nam je naše najbolje živote - glasio je jedan komentar.

Foto: Profimedia

 

U nizu naknadnih objava, Kejsi je objasnila da su njihovi roditelji u braku skoro tri decenije i da su još uvek veoma zaljubljeni. Kejsi je potom okrenula kameru na svoje roditelje i postavila im niz pitanja o njihovom braku i roditeljstvu.

- Naš brak je sjajan - rekla je njihova mama u snimku, insistirajući da su njihovi životi apsolutno bolji zbog ćerki.

- Ne bih to menjao ni za šta. Volim da sam tata devojčicama - složio se njihov otac.

Dodala je da su njihovi roditelji gledali originalni video i smatrali da je veoma smešan, ali nije snimila njihovu reakciju.

- Oni vole što su naši roditelji. Samo sam bila emotivna i dramatična.

BONUS VIDEO: