U strahu da bi njena porodica mogla da pomisli da je smešno prikazivati ​​njene ponižavajuće slike iz mlađih dana kada je imala višak kilograma i da će zbog toga biti ismevana, istakla je da se takve slike ne prikazuju i naglasila koliko bi je to uzrujalo. Uprkos toj molbi, njeni roditelji su mislili da bi to bilo zabavno i rekli su da ne bi trebalo da bude jedina koja se zabavlja na svom venčanju, ali su obećali da neće prikazivati ​​takve slike.

Međutim, čini se da nisu marili za sreću svoje ćerke i išli su protiv njenih želja, rugajući se njenom pređašnjem izgledu, pokazujući njene slike u kupaćem kostimu, one gde jede nezdravu hranu i pravi smešne grimase, neposredno pre nego što su održali svoje govore na veliki dan. Da stvar bude gora, slike njenog novog supruga bile su slatke i nisu izazvale jednako okrutnu reakciju njihovih gostiju kao njene.

"Moje su bile ponižavajuće i odvratne u svakom pogledu", otkrila je u objavi na društvenoj mreži Redit, "Svi počeli da se smeju. Činilo mi se kao da oživljavam traumu iz vremena kad sam bila tinejdžerka i ljudi bi mi se smejali, pa sam odmah počela da plačem".

Foto: Profimedia

 

NJen muž mislio je da ona plače od radosti dok nije shvatio da su to bile prave suze tuge. Nesrećni par propustio je većinu govora svojih porodica jer je mlada bila jako potresena, no čula je kako joj je mama dodatno pogoršala situaciju otkrivši njihov pogrdni nadimak za nju dok je bila tinejdžerka.

Otkrila je da je bila kap koja je prelila čašu kada je njena mama rekla: "Pa, svi smo tako srećni što smo ovde. Nikada nismo mislili da će se gospođa Pigi (Prasica, prim. prev.) udati, svi smo mislili da će sama živeti u jeftinoj iznajmljenoj kući sa sve njene 4 smrdljive mačke". Osećajući se potpuno jadno, otišla je sa svadbe dok ju je tešio suprug. Nakon kratkog vremena, njena porodica i prijatelji izašli su napolje da je potraže, ali šokantno, bili su ljuti na nju.

"Moji roditelji su bili besni", rekla je, "Vikali su na mene jer sam otišla sa svadbe, govoreći da sam ja kriva za sve ovo jer je trebalo samo uživati i pustiti ih da završe svoj govor bez takve scene. Neki od mojih rođaka takođe su ih podržali, zbog čega sam se osećala još gore". Mladoženja je razumljivo bio ljut i zapretio im je da će ih udariti ako ne odu.

Foto: Profimedia

 

Mlada je rekla da je plakala celu noć nakon što je napustila svadbu i da je tužna jer joj se roditelji još uvek nisu izvinili. NJena objava je razbesnela komentatore koji su stali u njenu odbranu. Jedan joj je savetovao da ih neko vreme hladnokrvno ignoriše: "Mislim da bi trebalo da se odmoriš od njih, prestaneš s kontaktom. Oni te maltretiraju, nisu ti podrška i nisu ti potrebni. Porodica bi trebalo da te podržava, ohrabruje, a ne ponižava, oni su sebični. Odmori se, fokusiraj se na sebe i svog muža, stvori svoju budućnost bez njihove negativnosti".

Drugi je ljutito upitao: "Mrzi li te tvoja porodica toliko ili još uvek žele da budeš glavna šala u porodici?", dok je treći dodao: "Da je neko prosuo piće na tvoju majku tada i tamo, verovatno bih aplaudirao. Ta grozna veštica je to apsolutno zaslužila".

Mnogi su joj ukazivali na njen novi život i savetovali je da se fokusira na supruga, a ne na porodicu. "Udala si se za neverovatnog čoveka", rekao je jedan, "Stao je u tvoju odbranu i trebalo bi da ceniš tog čoveka". Neko je dodao: "Vaš muž zvuči neverovatno. Ako vaša porodica nema poštovanja prema vama, ne bih očekivala izvinjenje. To toksično ponašanje samo pokazuje da se osećaju kao da nisu učinili ništa loše. Ako razmišljate o tome da imate decu, u budućnosti bi verovatno i njih maltretirali".

BONUS VIDEO: