У страху да би њена породица могла да помисли да је смешно приказивати ​​њене понижавајуће слике из млађих дана када је имала вишак килограма и да ће због тога бити исмевана, истакла је да се такве слике не приказују и нагласила колико би је то узрујало. Упркос тој молби, њени родитељи су мислили да би то било забавно и рекли су да не би требало да буде једина која се забавља на свом венчању, али су обећали да неће приказивати ​​такве слике.

Међутим, чини се да нису марили за срећу своје ћерке и ишли су против њених жеља, ругајући се њеном пређашњем изгледу, показујући њене слике у купаћем костиму, оне где једе нездраву храну и прави смешне гримасе, непосредно пре него што су одржали своје говоре на велики дан. Да ствар буде гора, слике њеног новог супруга биле су слатке и нису изазвале једнако окрутну реакцију њихових гостију као њене.

"Моје су биле понижавајуће и одвратне у сваком погледу", открила је у објави на друштвеној мрежи Редит, "Сви почели да се смеју. Чинило ми се као да оживљавам трауму из времена кад сам била тинејџерка и људи би ми се смејали, па сам одмах почела да плачем".

Фото: Профимедиа

 

Њен муж мислио је да она плаче од радости док није схватио да су то биле праве сузе туге. Несрећни пар пропустио је већину говора својих породица јер је млада била јако потресена, но чула је како јој је мама додатно погоршала ситуацију откривши њихов погрдни надимак за њу док је била тинејџерка.

Открила је да је била кап која је прелила чашу када је њена мама рекла: "Па, сви смо тако срећни што смо овде. Никада нисмо мислили да ће се госпођа Пиги (Прасица, прим. прев.) удати, сви смо мислили да ће сама живети у јефтиној изнајмљеној кући са све њене 4 смрдљиве мачке". Осећајући се потпуно јадно, отишла је са свадбе док ју је тешио супруг. Након кратког времена, њена породица и пријатељи изашли су напоље да је потраже, али шокантно, били су љути на њу.

"Моји родитељи су били бесни", рекла је, "Викали су на мене јер сам отишла са свадбе, говорећи да сам ја крива за све ово јер је требало само уживати и пустити их да заврше свој говор без такве сцене. Неки од мојих рођака такође су их подржали, због чега сам се осећала још горе". Младожења је разумљиво био љут и запретио им је да ће их ударити ако не оду.

Фото: Профимедиа

 

Млада је рекла да је плакала целу ноћ након што је напустила свадбу и да је тужна јер јој се родитељи још увек нису извинили. Њена објава је разбеснела коментаторе који су стали у њену одбрану. Један јој је саветовао да их неко време хладнокрвно игнорише: "Мислим да би требало да се одмориш од њих, престанеш с контактом. Они те малтретирају, нису ти подршка и нису ти потребни. Породица би требало да те подржава, охрабрује, а не понижава, они су себични. Одмори се, фокусирај се на себе и свог мужа, створи своју будућност без њихове негативности".

Други је љутито упитао: "Мрзи ли те твоја породица толико или још увек желе да будеш главна шала у породици?", док је трећи додао: "Да је неко просуо пиће на твоју мајку тада и тамо, вероватно бих аплаудирао. Та грозна вештица је то апсолутно заслужила".

Многи су јој указивали на њен нови живот и саветовали је да се фокусира на супруга, а не на породицу. "Удала си се за невероватног човека", рекао је један, "Стао је у твоју одбрану и требало би да цениш тог човека". Неко је додао: "Ваш муж звучи невероватно. Ако ваша породица нема поштовања према вама, не бих очекивала извињење. То токсично понашање само показује да се осећају као да нису учинили ништа лоше. Ако размишљате о томе да имате децу, у будућности би вероватно и њих малтретирали".

БОНУС ВИДЕО: