Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica Mina Naumović, čekaju bebu.

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova izabranica Mina Naumović, čekaju bebu. Popularni par je već zakazao venčanje, a sada se Mina prvi put oglasila od kako se u medijima pojavila vest da je trudna i javno otkrila kako se oseća. - Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - napisala je Mina u svojoj objavi. 1 / 6 FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći. - Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba - rekao je Ognjen.

Popularni par je već zakazao venčanje, a sada se Mina prvi put oglasila od kako se u medijima pojavila vest da je trudna i javno otkrila kako se oseća.

- Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike - napisala je Mina u svojoj objavi.

Foto: Printskrin/callmenaumi

 

Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba - rekao je Ognjen.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".