Pop zvezda Jelena Tomašević je govorila o ljubavi sa Ivanom Bosiljčićem, o svojoj maestralnoj karijeri, ali se dotakla i smrti Dragana Tomaševića od pre nekoliko meseci, njenog oca koji joj izuzetno nedostaje.

- Teško je, ne postoji osoba koja je spremna za odlazak roditelja. Držimo se zajedno majka brat i ja. Prošli smo izuzetno težak period, nije dolazilo u obzir da se bilo šta radi, tu smo bili svi za njega - rekla je Jelena i dodala:

- Nekada u samoći čovek se isplače i zaceli svoje rane. Tata je bio moja najveća podrška. On, moja majka i brat su išli na sve moje festivale. Žao mi je što nikada ništa nije snimio, jer je jako lepo pevao, govorila sam mu da će jednog dana biti Zdravko Čolić, bio je jako lep i šarmantan - ispričala je Tomaševićeva u emisiji Blic dan.

Foto: ATA images

 

 

Jelenin profesor istorije je otkrio da je Jelena bila odličan đak, a pevačica je priznala da je samo jednom pobegla sa časova.

- Nikada se nisam izvlačila na pevanje iako je bilo mnogo obaveza oko mojih nastupa. Desilo mi se jednom da pobegnem sa časa, ali tada su otišli svi , nisam želela da odskačem - rekla je pevačica kroz osmeh.

(Blic)

BONUS VIDEO: