Kada se pojavila u seriji "Azbuka našeg života" kao Vesna Popović, žena kojoj su porodične drame, ali i druge okolnosti promenile život, glumica Aleksandra Janković kao da je otpočela novo poglavlje svoje karijere.

Ova serija Jelene Bajić Jočić, rađena po motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović "Muška azbuka" i "Azbuka mog života", privukla je veliku pažnju publike.

Veliki gubitak

Međutim, lepa glumica se na snimanju "Azbuke našeg života" suočila sa velikim gubitkom. NJoj je preminula majka. Od svojih saradnika pokušala je da sakrije da prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda.

Foto: ATA images

 

 

Međutim, kada su saznali za njenu situaciju dali su sve od sebe da provede što više vremena sa majkom.

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim. aut.), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - ispričala je glumica svojevremeno za "TV reviju".

Foto: ATA images

 

 

Glumica je teško podnela njen odlazak, a kako je otkrila tada osećala se kao da je ostala sama na svetu.

- Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - ispričala je u pomenutom intervjuu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: