Када се појавила у серији "Азбука нашег живота" као Весна Поповић, жена којој су породичне драме, али и друге околности промениле живот, глумица Александра Јанковић као да је отпочела ново поглавље своје каријере.

Ова серија Јелене Бајић Јочић, рађена по мотивима романа Мирјане Бобић Мојсиловић "Мушка азбука" и "Азбука мог живота", привукла је велику пажњу публике.

Велики губитак

Међутим, лепа глумица се на снимању "Азбуке нашег живота" суочила са великим губитком. Њој је преминула мајка. Од својих сарадника покушала је да сакрије да пролази кроз један од најтежих животних периода.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, када су сазнали за њену ситуацију дали су све од себе да проведе што више времена са мајком.

- Покушала сам да сакријем од продукције да ми је мајка болесна, да не бих реметила серију. Међутим Јелена (редитељка Јелена Бајић Јочић, прим. аут.), одмах ми је рекла да идем код ње у болницу. Ја сам јој одговорила: "Ако одем на дуже, ја се више никада нећу вратити". Отишла сам на неких 20 минута, да се опростимо, и то је био последњи пут када сам је видела. Али да се нисам вратила на снимање, не знам како бих се изборила са тиме - испричала је глумица својевремено за "ТВ ревију".

Фото: АТА имагес

 

 

Глумица је тешко поднела њен одлазак, а како је открила тада осећала се као да је остала сама на свету.

- Отишла је у позним годинама и то је све природно. Али, само једном се губи мајка. Када останете без родитеља, тада заиста остајете сами на свету - испричала је у поменутом интервјуу.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: