Популарни глумац Милош Биковић и његова трудна девојка Ивана Малић, како наводе домаћи медији, ускоро ће стати на "луди камен", и једно другом заветовати на вечну љубав и верност.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац и његова изабраница једно другом ће изговорити судбоносно "да" у интимном кругу породице, блиских пријатеља и кумова, а остале детаље будући супружници и даље чувају у строгој тајности.

- Познато је да Милош не воли јавно да износи детаље из приватног живота. Жели да избегне помпу, еуфорију и да чин венчања буде реализован у строгој тајности. Откако је Ивана остала у другом стању, њих двоје разговарају на ту тему да званично склопе брак, а то ће се догодити пре него што постану родитељи. И једно и друго су се усагласили да је најбоље да информације о интимном чину поделе са својим пратиоцима и јавности тек када се све заврши - прича извор за "Курир".

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanamalic_

 

 

Откако је сазнао да ће постати отац, Биковић је решио да се максимално посвети тој улози. Са будућом супругом наводно увелико опрема и реновира животни простор који прилагођава породичној заједници.

Поред тога помаже будућој супрузи да на што бољи и лакси начин преброди друго стање, а према речима његових пријатеља, гледа је као краљицу, испуњава јој све жеље и труди се да буде упућен у сваки детаљ њене трудноће.

БОНУС ВИДЕО: