Popularni glumac Miloš Biković i njegova trudna devojka Ivana Malić, kako navode domaći mediji, uskoro će stati na "ludi kamen", i jedno drugom zavetovati na večnu ljubav i vernost.

Foto: ATA images

 

 

Glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno "da" u intimnom krugu porodice, bliskih prijatelja i kumova, a ostale detalje budući supružnici i dalje čuvaju u strogoj tajnosti.

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča izvor za "Kurir".

Foto: Instagram printskrin/ivanamalic_

 

 

Otkako je saznao da će postati otac, Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom navodno uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici.

Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i laksi način prebrodi drugo stanje, a prema rečima njegovih prijatelja, gleda je kao kraljicu, ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njene trudnoće.

BONUS VIDEO: