Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić potvrdila je da je raskinula veridbu sa Filipom Carem i vratila se iz Crikvenice u Beograd. Kako je kasnije otkrila, ona se nekoliko dana pre toga preselila u Crikvenicu i ponela sve svoje stvari. Došlo je do haosa nakon Filipove navodne prevare, a Nikolićeva je pokupila svoje stvari i vratila se nazad.

Foto:Printscreen/Instagram/alex_mima_official

 

Filipova strana priče je da nije prevario Aleks, iako je procruilo nekoliko slika i snimaka sa izvesnom devojkom koji ukazuju na to. On je istakao i da Aleks nije bila spremna na zajednički život, što je ona kasnije demantovala. Nikolićeva je juče najavila povlačenje sa društvenih mreža, ali to ipak nije uradila.

Foto:Printscreen/Instagram/alex_mima_official

 

Rano jutros odlučila je da poseti manastir Nimnik, u blizini sela Kurjače, nedaleko od manastira Tumane. Za ovaj manastir se vezuje priča da ima lekovitu vodu i često utehu traže oni koji su fizički ili duhovno raslabljeni, a ime je dobio po vlaškoj reči koja znači nepoznat ili neznan.

Foto:Printscreen/Instagram/alex_mima_official

 

Car se, inače, oglasio pre nekoliko sati na društvenoj mreži, a njegova poruka govori da se kaje zbog raskida sa Aleks. Naime, on je podelio značenje svog imena Filip, koje znači "onaj koji voli konje" na grčkom, te dodao:

- Pre da ima značenje konj - napisao je Car.