Победница "Задруге 6" Александра Николић потврдила је да је раскинула веридбу са Филипом Царем и вратила се из Цриквенице у Београд. Како је касније открила, она се неколико дана пре тога преселила у Цриквеницу и понела све своје ствари. Дошло је до хаоса након Филипове наводне преваре, а Николићева је покупила своје ствари и вратила се назад.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/alex_mima_official

 

Филипова страна приче је да није преварио Алекс, иако је процруило неколико слика и снимака са извесном девојком који указују на то. Он је истакао и да Алекс није била спремна на заједнички живот, што је она касније демантовала. Николићева је јуче најавила повлачење са друштвених мрежа, али то ипак није урадила.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/alex_mima_official

 

Рано јутрос одлучила је да посети манастир Нимник, у близини села Курјаче, недалеко од манастира Тумане. За овај манастир се везује прича да има лековиту воду и често утеху траже они који су физички или духовно раслабљени, а име је добио по влашкој речи која значи непознат или незнан.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/alex_mima_official

 

Цар се, иначе, огласио пре неколико сати на друштвеној мрежи, а његова порука говори да се каје због раскида са Алекс. Наиме, он је поделио значење свог имена Филип, које значи "онај који воли коње" на грчком, те додао:

- Пре да има значење коњ - написао је Цар.